Werken bij Amanah Thuiszorg Breda

Amanah Thuiszorg Breda is een jonge groeiende organisatie en bestaat uit een klein hecht team van kundige mensen. De werksfeer is familiaal te noemen en we hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en groei.
In contact met onze cliënten vinden wij het belangrijk dat er een klik is tussen cliënt en
begeleider. Daarbij wordt ook gelet op gemeenschappelijke taalbeheersing en waar mogelijk culturele achtergrond, zodat er effectief gewerkt kan worden aan een vertrouwensband, waarbij de cliënt zich snel geheel op het gemak en begrepen voelt.

Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste krachten om ons team te versterken. Naast een vaste kern aan gediplomeerde medewerkers, zijn we ook regelmatig op zoek naar vrijwilligers of stagiaires.

Ambulante begeleiders
Wij zijn een groeiende organisatie en zijn regelmatig op zoek naar gediplomeerde ambulante begeleiders ter versterking van ons team. Het gaat hierbij zowel om individuele begeleiding als om begeleiding en ondersteuning bij dagbesteding in groepsvorm.
Op dit moment zijn er geen vacatures. Houdt deze pagina in de gaten voor toekomstige vacatures.

Stagiaires

Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben regelmatig ruimte voor stagiaires. Als stagiaire draai je onder begeleiding zo mogelijk actief mee. Afhankelijk van je studierichting, studiejaar en ervaring, krijg je waar mogelijk, taken en verantwoordelijkheden. Wij hebben hierbij aandacht voor jouw voorkeuren en groeiwensen. Wij willen graag dat jij als stagiaire zoveel mogelijk leert. Niet alleen over het werk, maar ook over jezelf zodat jij ook als persoon een daadwerkelijke groei doormaakt!
Op dit moment zijn er geen vacatures voor stagiaires. Houdt deze pagina in de gaten voor toekomstige vacatures.

Vrijwilligers
Wij zijn regelmatig op zoek naar vrijwilligers die bij een breed aantal activiteiten en taken kunnen ondersteunen. Hierbij valt te denken aan ondersteuning bij groepsactiviteiten, maar ook aan individuele ondersteuning in vorm van bijvoorbeeld een praatmaatje, of een boodschappenbegeleider.
Op basis van jouw wensen enerzijds en de hulpvraag van onze cliënten anderzijds, komen wij in overleg met jou tot een afgebakend takenpakket.
Op dit moment zijn er geen vacatures voor vrijwilligers. Houdt deze pagina in de gaten voor toekomstige vacatures.